Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rebarborový koláč
- 1000 gramů rebarbory, na kousky (cca 2 cm)
- 370 gramů cukru krupice
- 5 vajec
- 150 gramů másla, na kousky
- 150 gramů mléka
- 370 gramů hladké mouky
- 1 kypřicí prášek do pečiva
Sněhová krusta
- 200 gramů cukru krupice
- 4 bílky
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1133 kJ / 271 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Švestkový koláč
1 Std. 40 Min
Pražský koláč
1 godz. 25 min
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1 godz. 20 min
Kynutý švestkový koláč na plech
1 godz. 25 min
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Žádné hodnocení
Polomáčená kolečka
3 Std. 40 Min
Borůvkový dort se zakysanou smetanou
1 Std. 10 Min
Koláč s krupicovým pudingem a angreštem
1 Std. 40 Min
Rybízové řezy se sněhovou čepicí
1h
Rebarborový crumble
55 Min
Ořechovo-banánové řezy
1h 30min
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
1h