Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cibule, napůl (cca 240 gramů)
- 30 gramů oleje
- 500 gramů hovězího masa, mletého
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 polévková lžíce červené papriky, sladké
- ¼ čajové lžičky mleté pálivé papriky
- 1 polévková lžíce cukru
- 1 stroužek česneku
- 500 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 200 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
nebo 1 kostka masového bujónu - 700 gramů brambor, na kousky
- 800 gramů papriky, různých barev, na kousky
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele, jen lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2323 kJ / 554 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 13.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1h
Zapečená rýže s mletým hovězím masem
1h
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1h 10min
Špagety s mletým masem a špenátem
30 min
Kuřecí ragú
50 min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 min
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1h 10min
Zapečené těstoviny s játrovým sýrem a sázeným vejcem
1 godz. 25 min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 min
Boloňské špagety
30 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 godz. 30 min
Masové kuličky s rajskou omáčkou
45 min