Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 45 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů másla
- 10 gramů olivového oleje
- 250 gramů rýže arborio (kulatozrnná rýže)
- 100 gramů vína bílého, suchého
-
600
gramů drůbežího vývaru
nebo 600 gramů vody - 100 gramů brynzy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2054 kJ / 489 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40min
Polenta se špenátem a sýrem
1h
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Pečená dýně plněná mletým masem
1h 30min
Cuketový krém s modrým sýrem
25 Min
Koláč s dýní a mletým masem
1h 45 min
Pivní rizoto s houbami
45 Min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min
Ořechové semifreddo
8h 20min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 Min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 Min