Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- 1 čajová lžička cukru
- 320 gramů vody
- 500 gramů žitné mouky, chlebové
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 150 gramů cibule, napůl
- 1 jablko (cca 150 gramů), oloupané, na čtvrtky
- 30 gramů olivového oleje
- 3 čajové lžičky hořčičných semínek
- 2 čajové lžičky sušeného estragonu
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 554 kJ / 132 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bagety s vlašskými ořechy
1h 45 min.
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1 Std. 15 Min
Žitný vícezrnný chléb
1 Std. 15 Min
Rustikální chléb
2h
Špaldovo-pohankový chléb
1h 30 min
Celozrnný chléb z páry
2h
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2h 45min
Pletence s vlašskými ořechy a slaninou
2h 20min
Pizza z bramborového těsta (bez lepku)
8hod.
Fenyklový salát s grapefruitem
20 min.
Proteinový tvarohový chléb se semínky fenyklu a koriandru
1sa 20 dk
Celozrnné housky
2h