Kompatibilní verze
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule, napůl
- 30 gramů másla
- 800 gramů cukety, neoloupané, na kousky
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený - ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 300 gramů magnetoutu, hrachových cukrových lusků
- 5 - 10 gramů čerstvé máty, jen lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 640.6 kJ / 153 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polévka z červené řepy
40min
Polévka z odřezků ze zeleniny
50min
Polévka z růžičkové kapusty
45min
Polníčková krémová polévka a brokolice s olivovou omáčkou
45min
Cuketový krém s modrým sýrem
25 Min
Polévka červená z řepy
35 Min
Dýňový krém s kari
35 Min
Dýňová polévka
45min
Cuketová krémová polévka
25 Min
Rajčatová krémová polévka
30min
Krémová polévka z červené čočky
35 Min
Pórkový krém
40min