Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 polévkové lžíce kukuřičného škrobu (30 gramů)
- 20 gramů rýžového vína
- 50 gramů vody
- 50 gramů sójové omáčky
- 200 gramů krevet, střední velikosti, loupaných
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů čerstvého zázvoru, na tenké plátky
- 1 červená paprika, bez jádřince, na kousky
- 135 gramů skleněných nudlí, napůl
- 20 gramů slunečnicového oleje
- 10 gramů červené kari pasty
-
½
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
nebo ½ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 30 gramů vody, teplé, plus navíc na namočení nudlí
- 200 gramů salátové okurky, bez semínek, oloupané, na kousky (2 cm)
- 300 gramů avokáda, zralého, na kousky (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1860 kJ / 444 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marinované krevety
1h 10min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30min
Polévka Tom Yum
15 Min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25min
Guacamole s kaviárem
10 Min
Hovězí mini tartar
10 Min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Avokádová polévka s krevetami
20 Min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 Min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1 Std. 15 Min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 Min
Pad thai
45 Min