Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů pečené červené papriky, konzervované
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané
- 10 gramů vody
- 2 špetky pálivé omáčky, Tabasco® (volitelně)
- 130 gramů másla
-
1
čajová lžička papriky, mleté, sladké, uzené
nebo 1 čajová lžička papriky, mleté - 4 žloutky
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 173 g
- Nasycený tuk
- 82 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1616 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí frikasé s chřestem
1 Std.
Lososové burgery
Žádné hodnocení
Béarnská omáčka
20 Min
Pastilla koláč plněný kachním masem, meruňkou a piniovými oříšky
Žádné hodnocení
Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba
Žádné hodnocení
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2h 40 min
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1 Std. 25 Min
Polníčková krémová polévka a brokolice s olivovou omáčkou
45 min
Citrónový dip
20 Min
Maková pěna s malinovou omáčkou
7 Std.
Holandská omáčka
15 Min
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50 min