Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů vody
- 500 gramů kuřecích prsou, nakrájených na plátky
- 150 gramů žampiónů, na plátky
- 1 stroužek česneku
- citrónová kůra, strouhaná, z 1/2 bio citrónu
- 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 polévková lžíce vinného octa
- 1 čajová lžička hnědého cukru
- 100 gramů olivového oleje
- 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného
- 1 špetka mořské soli
- 1 špetka pepře, mletého
- 400 gramů čerstvého baby špenátu
- 6 kusů jarní cibulky, nakrájené
- 100 gramů loupaných mandlí
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2344 kJ / 560 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 40.4 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1h
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1 godz. 10 min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55 min
Kuřecí rolky s jablky, batáty a kari omáčkou
1 godz. 25 min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30 min
Pesto z dýňových semínek
10min
Plněná zelenina
1 Std. 20 Min
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1 Std. 30 Min
Ananasová pěna
1 min
Anglické kedgeree
45 min
Kuřecí plátky s cuketou
50 min