Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů kuřecích prsou (1 kuřecí prso), na kostičky (1 cm)
- 80 gramů olivového oleje
- 100 gramů cibule, napůl
- zázvor (2 cm), oloupaný
- 3 stroužky česneku, nebo podle chuti
- 400 gramů mražené kukuřice, předem rozmrazené
- 800 gramů zeleninového vývaru
-
50
gramů bílého vína
nebo 1 polévková lžíce citrónové šťávy - 1 špetka chilli vloček (volitelně)
- 40 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených, na malé kousky
- 1 jarní cibulka, na kolečka
- 2 snítky čerstvé petržele, jen lístky
- 1 polévková lžíce vyloupaných nesolených pistácií, nasekaných
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1552.5 kJ / 371.1 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 22.5 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 85.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Červené rybí kari
30 min
Mražené jogurtové kousky s jahodami (TM6)
Žádné hodnocení
Carpaccio z červené řepy
Žádné hodnocení
Ovesná kaše s houbami
40 min
Brynzové halušky
55 min
Tropická kuřecí stehna s havajským toastem (Huli Huli Style)
3sa 40 dk
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Kuřecí stew s kroupami
50 min
Kukuřičná polévka s chorizem
1 Std.
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1 godz. 15 min
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45 min
Kari ze špičatého zelí
35 min