Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů hovězího masa, nízkého roštěnce
- 1 čajová lžička hrubozrnné soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 snítka čerstvého tymiánu, jen lístky
- 1 větvička čerstvého rozmarýnu, jen lístky
- 150 gramů dijonské hořčice
- 50 gramů worcesterové omáčky
- 150 gramů kečupu
- 170 gramů olivového oleje
- 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
- 30 gramů citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2830.3 kJ / 676.5 kcal
- Protein
- 39.7 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 51.8 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1500.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trhané vepřové maso
4 Std. 5 Min
Uzly se slaninou a cibulí
1h
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem
20min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3h 15min
Scones
30min
Lutika
1 Std. 20 Min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55 Min
Panna cotta
6h 15 min
Kremrole
2 godz. 5 min
Křupavý jogurtový chléb
3h
Cheesecake s bílou čokoládou a pistáciovou polevou
11 Std. 30 Min