Kompatibilní verze
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 200 gramů sýru Brie, na kousky
- 100 gramů gorgonzoly, na kousky
- 150 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 100 gramů suchého bílého vína
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
- grissini
- hrušky, nakrájené na tyčinky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1188.8 kJ / 284.1 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 411.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velikonoční křen s mandlemi
Žádné hodnocení
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem pro TM6
Žádné hodnocení
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
12 Std.
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Žádné hodnocení
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48óra
Krevetové máslo
Žádné hodnocení
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Italský velikonoční chléb
3h 50 min
Vepřová terina se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20 min
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1sa 15 dk
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 min