Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jogurtový dezert
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 20 gramů moučkového cukru
- 500 gramů řeckého jogurtu, bílého
- 15 gramů medu
- ½ vanilkového lusku, vyškrábnutá semínka
- 10 gramů plátků želatiny, namočené na 10 minut do studené vody a vymačkané
- 50 gramů smetany, min. 30 % tuku
Borůvkový přeliv
- 50 gramů borůvek, plus navíc na ozdobu
- 1 polévková lžíce vody
- 1 polévková lžíce cukru
- 5 - 10 lístků čerstvé máty, omytých a osušených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 18.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45 min
Čokoládový krém
8min
Vánoční chlebíček se sušeným ovocem a ořechy
3 godz. 10 min
Smažené tvarohové nočky s marinovanými švestkami
40 min
Chai latte parfait s čokoládovou omáčkou
15h 5min
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1 Std.
Želé z mandlového mléka s ovocným přelivem
4 godz. 55 min
Koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou a mascarpone
7 Std.
Nepečený meruňkový dort s čerstvým sýrem
4h
Koláč s mascarpone (bez cukru)
4h 30 min
Mřížkový koláč s tvarohem
1h 20 min
Mini cheesecaky ve skleničce
4h