Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů papriky, na kousky (2 cm)
- 30 gramů olivového oleje, plus navíc 1 polévková lžíce
- 80 gramů cibule, na tenké plátky (2 mm)
- 150 gramů lilku, na kousky (2 cm)
- 150 gramů cukety, na kousky (2 cm)
- 10 gramů nakládaných kaparů, scezených
- 10 gramů piniových oříšků, orestovaných
- 1 stroužek česneku
- 500 gramů hovězího masa, na nudličky
- 1 ¼ - 1 ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- 15 gramů balzamikového octa
- 130 gramů cherry rajčat, napůl
- ½ čajové lžičky cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1323 kJ / 317 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 832 mg
Alternativní recepty
Restovaná zeleninová směs
30 min
Restované proužky kuřecího masa
15 min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4 godz.
Restované proužky krůtího masa
15 min
Flatbread s restovaným vepřovým masem a brokolicovým pestem
40 min
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30 min
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45 min
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Brak ocen
Guláš z vepřové panenky
40 min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15 min
Čirý vývar z hovězího masa
3 Std. 45 Min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 Std. 30 Min