Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marináda
- 1000 gramů hovězí plece v celku
- 1 stroužek česneku
- 5 gramů petrželové natě
- 50 gramů másla, na kousky
- ½ čajové lžičky sušeného drceného chilli
- 30 gramů sójové omáčky
- 1 čajová lžička mletého kmínu
- 20 gramů hnědého cukru
- 15 gramů dijonské hořčice
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
Grilování
- 8 - 10 plátků sýra (viz varianta)
- 8 - 10 plátků kváskového chleba
- hořčice, pro podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1094.5 kJ / 261.6 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 341.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rýžový salát se pstruhem
35min
Houbový crème brûlée
Žádné hodnocení
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2 Std. 20 Min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40 Min
Drážďanský vaječný koláč Eierschecke
4h 30min
Obláčková pečená vejce
20min
Soljanka z DDR
1 godz. 30 min
Sušenková zmrzlina
4h 15min
Koktejl z kokosové vody, manga a zázvoru
Žádné hodnocení
Nepečený dort s jahodami
6 Std. 30 Min
Veganský sýrový dip a rajčatová salsa s nachos
20min
Brownies
50min