Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na plátky (2 mm)
- 50 gramů mirinu, rýžového vína
- 50 gramů rýžového vinného octa
- 50 gramů medu
- 10 gramů hnědého cukru, světlého
- 100 gramů miso pasty, světlé
- Nutriční hodnoty
- na 280 gramů
- Kalorie
- 2029.2 kJ / 485 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 78.5 g
- Tuk
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 3738.1 mg
Alternativní recepty
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1 Std. 5 Min
Carpaccio z červené řepy (TM6)
Žádné hodnocení
Celozrnný chléb
3 Std.
Velikonoční nádivka s kešu oříšky
55min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40min
Ginger Berry Shot (Červený zázvorový shot)
15 min
Veganský cheesecake s ovocnou polevou
25 Std. 15 Min
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40min
Tomův čokoládový koláč s třešněmi
1h 40min
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Žádné hodnocení
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50 min
Hraběnčiny řezy
50 Min