Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Žampiónová omeleta
- 120 gramů sýru gouda, na kousky
- 4 vejce
- 3 špetky soli
- ½ čajové lžičky mleté kurkumy, mleté
- 1 čajová lžička čerstvé petržele
- 50 gramů smetany
- 100 gramů žampiónů, na tenké plátky
Mrkvovo-bulgurová směs
- 50 gramů cibule, napůl
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 30 gramů másla
- 120 gramů bulguru
-
1
kostka zeleninového bujónu
nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 350 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3386 kJ / 810 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Turecká nevěstina polévka
50 min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30min
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1 godz. 15 min
Červená smetanová čočka
15 Min
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1 godz.
Kroupový salát s rajčaty
45 Min
Čočkovo-dýňový guláš
1 godz.
Jehněčí s cizrnou
1hod. 5min
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1 godz.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h
Kroupy se žampióny
55min
Cizrnová pomazánka
3min