Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů filetů z tresky, s kůží (2 filety)
- 100 gramů soli
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 4 čajové lžičky červeného kaviáru
- 500 gramů vody
- pepř, čerstvě umletý
- pažitka, čerstvá, nastříhaná
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1395 kJ / 332 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 min
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15min
Losos s kokosovým chilli přelivem
30 Min
Marinovaný losos s fazolkami
1h 10 min
Černorybízový nanuk
3 godz. 10 min
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20min
Losos se zeleninou a kuskusem
40 Min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 Min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 Min
Smoothie bowl s avokádem a granátovým jablkem
20min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 Min