Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Džem z červené cibule
- 500 gramů červené cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu
- 70 gramů másla
- 2 polévkové lžíce oleje
- 1 špetka chilli, sušeného
- 200 gramů červeného vína
- 90 gramů vinného octa
- 50 gramů portského vína
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- 2 polévkové lžíce hnědého cukru
Kukuřičná kaše
- 700 gramů kukuřičných zrn, čerstvých
- 400 gramů vývaru z kukuřičných klasů
- 50 gramů másla
- sůl, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2416 kJ / 575 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 57.2 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Žampiónový krém s estragonem
Žádné hodnocení
Králík se zeleninou a brambory
55min
Veganské red velvet cupcaky
Žádné hodnocení
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1 Std. 35 Min
Vitello tonato
2 godz.
Salát z krabích tyčinek a rýže
40min
Omeleta z kokosové mouky
20 min
Zeleninový vývar se zázvorem
4 Std. 15 Min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1h 20 min
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35 min
Kukuřičná krémová polévka
25min
Hummus
5 Min