Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 gramů čerstvé zeleniny do polévky, oloupané, na kousky (2–3 cm)
- 1 šalotka, napůl
- 1 kus čerstvého zázvoru (cca 20 gramů)
-
50
gramů sušené houby shiitake
nebo 50 gramů směsi sušených hub - 100 gramů červené papriky, na kousky (3 cm)
- 2 stroužky česneku
- 2 stonky čerstvé citrónové trávy, na kousky
- 1 badyán
- 1 špetka sušeného drceného chilli
- 1400 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 30 gramů limetkové šťávy
- 10 gramů rybí omáčky
- 40 gramů sójové omáčky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 369 kJ / 88 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čirý zeleninový vývar
3h 45 min
Kukuřičná kaše a cibulová marmeláda
1 godz. 20 min
Vývar z červené řepy
4h 15 min
Quinotto s krevetami a chřestem
30 min
Pstruh se zelenou čočkou
35 min
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55 min
Zázvorový čaj s ibiškem a kardamomem
30 min
Vejce, vařená
20 min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12 Std. 10 Min
Drůbeží vývar
1 Std.
Vařená jasmínová rýže
35 min
Čirý vývar z hovězího masa
3h 45 min