Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 vajec
- 220 gramů bagety, nalámané na kusy (cca 1 větší bageta)
-
50
gramů petržele, čerstvé, pouze listy
nebo 50 gramů pažitky - 600 gramů vody
- 200 gramů vepřových plátků, na menší kostky
- 200 gramů uzeného masa, vepřového, na menší kostky
- 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- ½ polévkové lžíce soli
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
- 200 gramů másla, na kousky
- 100 gramů mléka
- 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1210 kJ / 289 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Vaječná pomazánka s cibulí
5 dk
Jemná sýrová pomazánka s lískovými ořechy
15 min
Ovar s křenem
2h 15min
Velikonoční bochánky
2 godz. 50 min
Knedlíky z bramborového těsta s houbami
40 min
Křenová pomazánka
7 min
Kapustové karbanátky
50 min
Velikonoční beránek
55 min
Škvarkové placky
1h 10min
Vajíčkový salát v křupavých velikonočních mističkách
1h
Rybízový koláč
2u. 5min
Karlovarské knedlíky
50 min