Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 kusů rohlíků, housek
- 2 polévkové lžíce petrželové natě, nasekané
- 3 vejce
- 150 gramů plnotučného mléka
- 50 gramů másla
- 1 špetka soli
- 2 špetky muškátového oříšku, mletého
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2584 kJ / 617 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 53.9 g
- Tuk
- 33.3 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eton Mess
1 Std.
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45min
Francouzská omáčka gribiche
20 min
Hovězí mini tartar
10 min
Bramborové knedlíky se špenátem
1 Std. 40 Min
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2 Std. 30 Min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20 min
Špekové knedlíky
50 Min
Velikonoční nádivka
1 Std. 35 Min
Péřové bramborové knedlíky
1 Std. 10 Min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Houskové knedlíky
50 Min