Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 400 gramů jáhel
- 600 - 800 gramů vody
- 20 - 35 gramů oleje
- ½ - 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1510 kJ / 360 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 490 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jáhlovo-maková kaše
20min
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45min
Raw pohanková kaše
8h 20min
Pohankovo-datlové kuličky
24h 20 min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20min
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1 Std. 20 Min
Vařený bulgur
35min
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1 Std.
Pomalu vařená cizrna
14 godz. 40 min
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15 min
Pomalu vařené fazole haricot
14 godz. 40 min
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1 Std. 45 Min