Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na plátky (2 mm)
- 70 gramů sezamového oleje
- 60 gramů hnědého cukru
- 45 gramů sójové omáčky
- 60 gramů balzamikového octa
- 100 gramů jarní cibulky, na kolečka (1 cm), plus navíc na ozdobu
- 2 badyány
- 500 gramů vepřových žeber, nakrájených na jednotlivá žebírka (cca 5 cm dlouhá)
- 600 gramů vody
- 200 gramů basmati rýže
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 20 gramů sezamových semínek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3438 kJ / 821.8 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 0.7 mg
Alternativní recepty
Bigos
1h 30min
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min
Pečený losos s miso a korejskou chilli pastou
Žádné hodnocení
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6sa 45 dk
Ras el hanout
5 Min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40min
Restované hovězí s caponatou
45 Min
Dohněda orestované kostky vepřového masa
15 Min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 Min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 Min