Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů lepkavé rýže, thajské
- 400 gramů kuřecích prsou, na kousky
- 100 gramů vody
- 5 gramů zázvoru, čerstvého, na kolečka (2 mm)
- 1 stroužek česneku
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 80 gramů šalotky, napůl
- 4 jarní cibulky, podélně nakrájené (2 cm)
- 4 snítky čerstvého koriandru, pouze lístky
- 4 snítky čerstvé máty, pouze lístky
- 1 polévková lžíce rybí omáčky
- 1 polévková lžíce limetkové šťávy
- ½ čajové lžičky chilli, mletého
- ½ čajové lžičky cukru
- 100 gramů salátové okurky, na plátky (3 mm)
- 50 gramů klíčků sójových bobů, čerstvých
- 2 saláty Little Gem
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 622 kJ / 149 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massaman curry s kuřecím masem
1hod. 40min
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Žádné hodnocení
Velikonoční challah věnec se sezamem a vejcem
1h 45min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min
Slaný koláč s hovězím na pivu
1hod. 40min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
Žádné hodnocení
Salsa s chilli a ananasem
Žádné hodnocení
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12h 30min
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1 Std. 50 Min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1h 30min
Buddha bowl s kuřecím masem pro TM6
1 godz.