Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Křehké těsto
-
300
gramů chlebové mouky
nebo 300 gramů hladké mouky - 150 gramů másla, na kousky
- 1 čajová lžička soli
- 100 gramů vody
Náplň
- 500 gramů dýně hokkaidó, bez semínek, na kousky
- 500 gramů brambor, oloupaných a nakrájených na plátky (1 cm)
- 200 gramů mléka
- 30 gramů másla
- 5 gramů soli
- 1 špetka mletého muškátového oříšku
Dokončení
- chlebová mouka, na pomoučení
-
150
gramů italského sýra taleggio, na plátky
nebo 150 gramů sýra brie, na plátky - 150 gramů šunky, na plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 kousek
- Kalorie
- 1312 kJ / 313.6 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 810 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s houbami a špenátem
55min
Raw pohanková kaše
8 Std. 20 Min
White Delight (Bílé potěšení)
15 Min
Virgin citrónový koktejl s tymiánovým sirupem
45 Min
Závin s červeným zelím a hruškami
2 godz. 40 min
Green Sensation (Zelená senzace)
15 Min
Velikonoční pizza s rukolou a mini mozzarellou
1h 45min
Extra dobrá brioška
3 Std.
Špenátový quiche se žampióny
35 Min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35 Min
Mrkvové bulky se skyrem
40min
Francouzské croissanty
12 Std.