Objevte Kryt mixovacích nožů 2v1

Proč škrábat brambory manuálně škrabkou, když teď už nemusíte? S novým příslušenstvím Kryt mixovacích nožů 2v1 vám váš Thermomix® TM5 nebo TM6 bez námahy oškrábe brambory i tvrdou kořenovou zeleninu.

Níže uvádíme několik jednoduchých návodů:

• Příslušenství Kryt mixovacích nožů 2v1 se nasazuje přes ostří nožů. Abyste příslušenství nasadili, držte kryt za středovou plastovou část a ujistěte se, že násada krytu mixovacích nožů 2v1 je správně umístěna. Pak vložte zeleninu do mixovací nádoby (max. 800 gramů). Abyste dosáhli co nejlepších výsledků, používejte zeleninu podobné velikosti.

• Aby nedošlo k pěnění, přidejte 600 gramů vody (bez ohledu na množství použité zeleniny) a 1 čajovou lžičku oleje (volitelně).

• Když používáte Thermomix® TM6, uzavřete víkem mixovací nádoby, umístěte odměrku a spusťte program „Škrabka“.

• V případě Thermomixu® TM5 umístěte varný košík místo odměrky na víko mixovací nádoby. Pak škrábejte zeleninu po dobu 4 minut / rychlost 4.

• Jakmile program skončí, vyprázdněte mixovací nádobu a uschovejte si vodu se slupkami (bohatou na živiny) pro zalití květin nebo zahrady. Potom pokračujte ve vaření.

Co je dobré vědět:

Před škrábáním nemusíte zeleninu mýt, protože se umyje v momentě, kdy je škrábána.

Když škrábete mrkev, používejte podobně velké a silné kousky.

Výsledek se bude lišit v případě zeleniny s tenčí nebo silnější slupkou.

Některé typy zeleniny nelze použít. Je to např. zmrazená zelenina nebo třeba zelenina s velmi silnou nebo velmi tenkou slupkou, jako jsou např. rajčata.

Pořiďte si ještě dnes!

Vzrušující! Nové příslušenství Kryt mixovacích nožů 2v1 je nyní k dostání v našem e-shopu. Zkuste si ho pořídit a začněte škrábat.

Kupujte zde