Zjistěte více o importu receptů

Už jste vyzkoušeli funkci Vytvořené recepty? Tato nejnovější funkce na platformě Cookidoo® vám umožňuje vytvářet, importovat a upravovat recepty… a také je uvařit ve svém Thermomixu® TM6.

Funkce importu ve Vytvořených receptech vám také umožní importovat recepty z Cookidoo®, upravovat je podle svých vlastních preferencí a také importovat oblíbené recepty z našeho Světa receptů pro Thermomix®. Na jednom místě tak naleznete vše potřebné na přípravu pokrmů. Prohlédněte si náš videonávod, jak importovat recepty.

Zhlédnout videonávod

1. Import receptů z platformy Cookidoo®

Máte-li platné Cookidoo® členství, můžete importovat jakýkoliv recept Cookidoo® do Vytvořených receptů. Upozorňujeme, že v současnosti nejsou podporovány recepty se všemi programy pro Thermomix® TM6. Poté, co otevřete vybraný recept na Cookidoo®, klikněte na „Přidat“ a vyberte možnost „Přidat do Vytvořených receptů“. Recept tak uložíte a můžete jej upravovat v sekci Vytvořené recepty.

2. Import receptů z komunity Svět receptů

Chtěli byste mít jedno digitální místo, kde byste si uspořádali všechny své recepty z webu? Můžete si recepty ze Světa receptů importovat nyní do platformy Cookidoo®. Otevřete si recept ve Světě receptů, jednoduše klikněte na nové tlačítko „Přidat na Cookidoo®“. Recept tak uložíte a můžete jej upravit ve Vytvořených receptech. Berte prosím na vědomí, že na rozdíl od originálních receptů na platformě Cookidoo® se na recepty ze Světa receptů nevztahuje naše záruka úspěchu Vorwerk. Vždy se řiďte všeobecnými bezpečnostními pokyny a pečlivě monitorujte proces přípravy pokrmu, abyste se vyhnuli zranění.

Poté, co recepty importujete

Přejděte do části receptu Ingredience a příprava, kde přidáte ingredience ve strukturované podobě a vytvoříte nastavení Thermomixu®. Začněte se svým TM6 vařit pohodlněji!

Cookidoo® vám při vaření pomůže ušetřit čas a vyhnout se pochybnostem. A k tomu umožní snadnou správu vlastních i rodinných jídel. Příjemné vaření!

Začněte importovat své oblíbené recepty ještě dnes!

Přejít na Vytvořené recepty