Cookidoo® se neustále zlepšuje!

Cookidoo® vám díky lepšímu vyhledávání, zjednodušené navigaci a novému způsobu organizace receptů najde jídla, která si přejete vařit, podstatně rychleji. Proto stále pracujeme na zlepšení vaší uživatelské zkušenosti, pokaždé když se přihlásíte, abyste vždy našli recepty, které už na první pohled navnadí vaše chuťové buňky. A nejlepší na tom je, že to není vše. Přečtěte si níže o dalších novinkách:

Zcela nové hodnocení receptů. Pomozte ostatním tak, že ohodnotíte recepty, které jste už vařili, a podívejte se na hodnocení receptů, které se teprve chystáte vařit! Známkovat můžete 1 až 5 hvězdičkami. Každý recept sice můžete posuzovat jenom jednou, ale hodnocení lze měnit.

Vylepšené zobrazení kalendáře "Můj týden". Díky nové verzi kalendáře budete mít nyní lepší přehled o receptech, které plánujete vařit. Přehledné zobrazení Můj týden s recepty na každý den vám usnadní život.

Lepší třídění a uspořádání kolekcí. Nyní můžete využít řazení kolekcí receptů podle toho, jestli jste je vytvořili, nebo uložili, díky čemuž kolekce v části Mé recepty najdete rychleji.

Sdílejte své nákupní seznamy a osobní kolekce. Aplikace Cookidoo® umožňuje snadno sdílet suroviny i recepty, které chcete vařit, s vašimi blízkými. Sdílet můžete přes WhatsApp, e-mail, iMessage či další aplikace.

Vyhledávání v redakčním obsahu. Kromě vyhledávání podle receptů a kolekcí nyní můžete "listovat" také v inspirativním redakčním obsahu, který je součástí článků v rozevírací nabídce.

Vyhledávání v „Mé recepty“. V aplikaci Cookidoo® nyní najdete recepty ze všech kolekcí rychleji. Seznamy můžete třídit chronologicky nebo podle abecedy.

Vychutnávejte si a využívejte naplno svůj Thermomix® s pomocí aplikace Cookidoo® – nekonečného zdroje inspirace, kde vždy najdete ten správný recept!