Cookidoo® – nyní ušité na míru přímo pro vás!

Na domovské stránce Cookidoo® nyní najdete recepty vybrané přímo pro vás. Přihlaste se a prohlédněte si individuální doporučení receptů v sekci „Nejlepší tipy pro vás“. Vyberte si své oblíbené návody na vaření a můžete hned začít! Na platformu Cookidoo® neustále přidáváme nové a zajímavé recepty. Nechte se tedy inspirovat každý den.

Kde mohu tato individuální doporučení najít?

Nápady na recepty přímo pro vás najdete v nové sekci „Nejlepší tipy pro vás“, na úvodní stránce, a to jak z počítače, mobilu, tabletu, tak i z vašeho Thermomixu® TM6. Doporučení aktualizujeme každý den, a tak si můžete nové nápady pro vás a váš Thermomix® v pohodě užívat.

Upozornění: Vaše soukromí a bezpečnost vašich osobních údajů jsou pro nás velmi důležité. Proto vám individuální doporučení můžeme nabídnout pouze v případě, že jste potvrdili svůj souhlas s dohodou o zpracování osobních údajů v nastavení vašeho Thermomixu®.

Na svém Thermomixu® TM6 můžete souhlas potvrdit v sekci Nastavení / Ochrana osobních údajů / Využití dat. Používáte-li Thermomix® TM5 s Cook-Key, svůj souhlas můžete stvrdit v sekci Nastavení / Ochrana soukromí / Diagnostika a využití.

Čerpejte ještě více inspirace s individuálními doporučeními receptů Cookidoo® nyní na všech vašich zařízeních!

Hledáte více nejlépe hodnocených receptů?

Objevte je již nyní