Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g Zucker
- 1 Stück Zimtstange (ca. 4 cm)
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 280 g Naturjoghurt
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- ¼ TL Salz
- 60 g Butter, sehr weich, zum Bestreichen
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1353 kJ / 323 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hefezupfbrot mit Zimt
2h 10min
Schwäbische Flachswickel
45 min
Bananen-Nougat-Muffins
50 Min
Amerikaner
2 Std.
Ostereier-Kekse
2 Std.
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1h 55min
Schoko-Hörnchen
35 min
Quark-Osterhasen
1 godz. 10 min
Zitronen-Joghurt-Muffins
1 Std. 45 Min
Nuss-Nougat-Creme-Blume
1hod. 35min
Schoko-Wecken
2 Std.
Hefe-Igel (süß)
1 Std. 50 Min