Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 100 g de leche entera
- 30 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina
Chocolatines
- 340 g de harina
- 80 g de agua
- 2 huevo
- 75 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 350 g de mantequilla, (100 g a temperatura ambiente y en trozos, 250 g fría y en bloque)
- 300 g de masa madre, (receta anterior)
- 300 g de chocolate con leche, en barritas
- 300 g de chocolate amargo, en barritas
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1183 kJ / 283 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de rompope
2 Std.
Tamales de dulce de leche y cacahuate
2 Std.
Fondant de malvavisco
2 Std. 15 Min
Garibaldis de chocolate
50 Min
Pay Marroquí de pato, chabacanos y piñones
50 Min
Besos
40 Min
Pastel tropical
2 Std. 40 Min
Red Velvet
1 Std. 20 Min
Pastel de almendras y vainilla
2 Std.
Pastel capuchino
2 Std.
Pastel de cajeta
1 Std. 10 Min
Volcán de chocolate con corazón de chocolate blanco
20 min