Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g pão duro
- 150 g sangue
- 1700 g água
- 200 g costeleta de porco, salgada
- 150 g lombo de porco cortado em pedaços pequenos
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 6 cravinhos
- 2 folhas de louro
- 2 dentes de alho esmagados
- 10 g mistura de ervas aromáticas frescas (salsa, alecrim, funcho, orégãos, etc)
- 150 g peito de frango
- 200 g carne de novilho s/ nervos e s/ gordura, cortada em rectângulos pequenos
- 200 g osso de suã cortado em pedaços
- 70 g salpicão s/ pele
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de cominhos
- ½ limão, só o sumo
- 1 laranja cortada em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 412 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Formigos
35 Min
Bolinhos de bacalhau
1j
Pataniscas de bacalhau
50 menit
Leite creme
25 min
Francesinha, cachorro e pica-pau
50 menit
Aletria de laranja
40 min
Pão de piza
1j
Papas de sarrabulho
1j 25 menit
Bacalhau com broa e pimentos
1j
Aletria de cortar à faca
35 Min
Rabanadas
55 Min
Bola de carne
1j 20 menit