Zařízení & příslušenství
Bozza pratese
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 45min.
8 porzioni
Suroviny
-
300 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00
-
½ cucchiaino di sale
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 100 g
Protein
7.3 g
Kalorie
929 kJ /
222 kcal
Tuk
0.5 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
50.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Firenze in cucina
5 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Schiacciata con l'uva
2hod.
Pan co' Santi
7hod.
Ricciarelli
7hod.
Peposo toscano
1hod. 30min.
Paté di fegatini
30min.
Pappa al pomodoro
35min.
Schiacciatina
2hod. 20min.
Schiacciata fiorentina
50min.
Pane toscano con lievito madre
5hod.
Pici all'aglione
1hod. 25min.
Crostini con fegatini di pollo
40min.
Cantuccini di Prato
1hod.