Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schiacciatina
2h 20 min
Paté di fegatini
30 min
Schiacciata fiorentina
50min
Paté di funghi
1 Std. 30 Min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Pan co' Santi
7h
Ricciarelli
7h
Pappa al pomodoro
35min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Cantuccini di Prato
1 Std.
Pici all'aglione
1h 25 min