Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta al testo
1 godz.
Crostini con fegatini di pollo
40min
Paté di fegatini
30min
Pici all'aglione
1 godz. 25 min
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Schiacciatina
2hod. 20min
Schiacciata con l'uva
2 godz.
Lampredotto
1h 20min
Schiacciata fiorentina
50 min
Pan co' Santi
7hod.
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Pappa al pomodoro
35min