
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 75 g de harina de trigo integral
- 75 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
Masa
- 250 g de vino tinto
- 50 g de agua
- 150 g de harina de trigo integral
- 350 g de harina
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de nueces
- 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 144 kcal / 602 kJ
- Protein
- 4.3 g
- Tuk
- 5.26 g
- Sacharidy
- 19.88 g
- Vláknina
- 2.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hogaza rústica
24hod.
Pan de caja integral
1hod. 40min
Pan de muerto
3hod.
Pan de muerto
6hod.
Pan de brioche
5hod.
Rosca de reyes
3hod.
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30min
Conchas de nuez
3hod. 15min
Pan de caja con ajonjolí
2hod.
Garibaldis
40min
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1hod. 30min
Bisquets
40min