![Hogaza de vino tinto Hogaza de vino tinto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/19D59BFF-0C52-4393-83A1-1015899644C0/Derivates/8F2102AF-4CA4-408F-A797-DD9652B4A095.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 75 g de harina de trigo integral
- 75 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
Masa
- 250 g de vino tinto
- 50 g de agua
- 150 g de harina de trigo integral
- 350 g de harina
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de nueces
- 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 19.88 g
- Tuk
- 5.26 g
- Vláknina
- 2.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mezcla infalible
5min
Hogaza exprés
50min
Salsa picante de cacahuate
15 Min
Hogaza de vino tinto con nueces
15h 30min
Rosca de reyes
3 Std.
Pan de muerto
3 Std.
Clafoutis de higo
1 godz. 30 min
Adobo seco de chipotle y pasilla
5min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 godz. 50 min
Pastel de jengibre con betún de especias
3 Std.
Bisquets
40 Min
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1 godz. 30 min