Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 75 g de harina de trigo integral
- 75 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
Masa
- 250 g de vino tinto
- 50 g de agua
- 150 g de harina de trigo integral
- 350 g de harina
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de nueces
- 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 19.88 g
- Tuk
- 5.26 g
- Vláknina
- 2.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de brioche
5 Std.
Garibaldis
40 Min
Bisquets
40 Min
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1h 30min
Pan brioche
14 Std.
Pan de caja integral
1 Std. 40 Min
Fruit cake
4h
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1 Std. 20 Min
Hogaza de vino tinto con nueces
15 Std. 30 Min
Mermelada de tejocote y vainilla
1 godz.
Mermelada de chabacanos deshidratados
40 Min
Bolillos caseros
1 Std. 40 Min