Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 50 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
nebo 15 g fresh yeast, crumbled - oil, for greasing
- 180 g buttermilk
- 400 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 50 g Fontina cheese, cut in pieces (3 cm)
- 80 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 80 g Gorgonzola, cut in pieces (5 mm)
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 77.8 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1186 mg
Alternativní recepty
Baklava
3 godz. 45 min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2h 20min
Arctic Roll
14 Std.
Pizza dough
1h
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 godz. 35 min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Pistachio Chocolate Truffles
6h 15min
Smoked Salmon Rolls
1 Std. 20 Min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Neapolitan Pizza
9h