Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 240 g água
- 200 g chocolate p/ culinária (53% cacau), partido em pedaços
- 300 g açúcar
- 3 ovos
- 240 g óleo
- 220 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de fermento p/ bolos
Cobertura
- 200 g chocolate p/ culinária (53% cacau), partido em pedaços
- 40 g açúcar
- 15 g manteiga
- 100 g leite
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3667.2 kJ / 876.5 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 87.5 g
- Tuk
- 55.2 g
- Nasycený tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 135.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de chocolate riscado
1u.
Bolo formigueiro
55min
Bolo nega maluca
1 Std. 5 Min
Trança recheada com coco
1u. 45min
Brigadeirão
1u. 45min
Brigadeiros
1h 30 min
Palha italiana
2u.
Pãezinhos de colher com leite condensado
1h 15min
Bolo de tabuleiro com leite condensado e chocolate
35min
Bolo manga-laranja
50min
Bolo de leite condensado e ananás
1u.
Bolo de cenoura com cobertura de chocolate
50min