Zařízení & příslušenství
干锅包菜
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
姜 切片5 克
-
干辣椒 去籽切段2 支
-
五花肉 切片120 克
-
料酒10 克
-
包菜 切块300 克
-
糖1 茶匙
-
盐1 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
蚝油1 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.7 g
Kalorie
735 kJ /
175 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
6.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
自制
48 recepty/-ů
Čína
Čína
辣味中国
70 recepty/-ů
Čína
Čína