Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate cupcakes
- 250 g unsalted butter, cut into pieces and softened
- 250 g water
- 50 g Dutch cocoa powder
- 150 g buttermilk
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 300 g plain flour
- 1 pinch salt
- 300 g white sugar
- 1 tsp bicarbonate of soda
Chocolate buttercream icing
- 500 g icing sugar (see Tips)
- 40 g Dutch cocoa powder
- 240 g unsalted butter, cut into pieces and softened
- 1 tbsp boiling water
- 1 tsp natural vanilla extract
Modelling paste
- 40 g water
- 3 tsp gelatine powder
- 100 g glucose syrup
- 15 g glycerine (see Tips)
- 620 g icing sugar, plus extra for dusting (see Tips)
- natural food colouring of choice
- 1 ½ tsp tylose (see Tips)
Assembly
- sugar glue (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1943.8 kJ / 456.8 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 73.6 g
- Tuk
- 18.2 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 81 mg
Alternativní recepty
Simple butter biscuits
3h 20min
Glacé icing
5 Min
Biscuit pops
2 Std. 5 Min
Robot cake
2 godz.
Six-layer cake
5h 45min
Butterfly cakes
1h
Vanilla honey cupcakes
1h 20 min
Noughts and crosses
2 Std. 45 Min
Fairy doll cake
2h 20min
Birthday present cake
4h
Perfect party cookies (allergy free)
45 min
Pancake and fruit kebabs
1h