Bolacha de gengibre e chocolate branco

Bolacha de gengibre e chocolate branco

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 2hod.
1250 g

Suroviny

  • bolachas de gengibre
    200 g
  • miolo de noz
    50 g
  • cranberries
    60 g
    60 g passas de uva
  • gengibre cristalizado cortado em cubos
    60 g
  • manteiga à temperatura ambiente
    120 g
  • mel
    20 g
  • chocolate branco partido em pedaços
    700 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 149.4 mg
Protein 5.1 g
Kalorie 2095.1 kJ / 500.7 kcal
Tuk 31.1 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 16.7 g
Sacharidy 53.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...