Bolacha de gengibre e chocolate branco
TM5 TM6

Bolacha de gengibre e chocolate branco

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 200 g bolachas de gengibre
  • 50 g miolo de noz
  • 60 g cranberries
    nebo 60 g passas de uva
  • 60 g gengibre cristalizado cortado em cubos
  • 120 g manteiga à temperatura ambiente
  • 20 g mel
  • 700 g chocolate branco partido em pedaços

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
2095.1 kJ / 500.7 kcal
Protein
5.1 g
Sacharidy
53.4 g
Tuk
31.1 g
Nasycený tuk
16.7 g
Vláknina
1.2 g
Sodík
149.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty