Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 geh. TL Korianderkörner
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g Wasser
- 10 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestäuben
- 150 g Weizenmehl Type 1050
- 2 TL Salz (10 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 434 kJ / 104 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 188 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weißbrot
1 Std. 50 Min
Sauerkraut-Stangenbrot
2h
Tomatenbrot
1 godz. 35 min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 godz.
Kartoffelbrot
1 Std. 50 Min
Zwiebel-Roggen-Brot
4 Std.
Olivenbrot
2h
Walnussbrot
2 Std. 40 Min
Scharfes Kräuterbrot
2h
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2 Std. 10 Min