Zařízení & příslušenství
蝴蝶酥
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 50min.
10 人份
Suroviny
水皮
-
低筋面粉250 克
-
蛋液½ 颗
-
糖40 克
-
猪油25 克
-
黄油25 克
-
水90 克
流芯
-
低筋面粉250 克
-
猪油115 克
-
黄油125 克
-
起酥油125 克
组合
-
糖 适量,撒在蝴蝶酥上装饰用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
0.8 g
Kalorie
2243 kJ /
536 kcal
Tuk
39.2 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
45.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
烘焙滋味
66 recepty/-ů
Čína
Čína