榴莲酥

榴莲酥

4.0 3 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
25 个

Suroviny

油芯
  • 低筋面粉
    185 克
  • 猪油
    100 克
水皮
  • 低筋面粉
    245 克
  • 高筋面粉
    55 克
  • 猪油
    85 克
  • 135 克
组合
  • 榴莲果肉 压成泥
    500 克
  • 蛋液 适量

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 个

Protein 0.7 g
Kalorie 629 kJ / 150 kcal
Tuk 7.2 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...