Zařízení & příslušenství
榴莲酥
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
25 个
Suroviny
油芯
-
低筋面粉185 克
-
猪油100 克
水皮
-
低筋面粉245 克
-
高筋面粉55 克
-
猪油85 克
-
水135 克
组合
-
榴莲果肉 压成泥500 克
-
蛋液 适量
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 个
Protein
0.7 g
Kalorie
629 kJ /
150 kcal
Tuk
7.2 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
烘焙滋味
66 recepty/-ů
Čína
Čína