蒸洋梨佐巧克力豆蔻酱

蒸洋梨佐巧克力豆蔻酱

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 400 克
  • 新疆梨 (约3-4颗),去皮、对半切、去核
    300 - 400 克
  • 黑巧克力(含50%可可脂) 切块(约2-3厘米)
    100 克
  • 稀奶油
    100 克
  • 蜂蜜
    1 茶匙
  • 小豆蔻粉
    1 ½ 茶匙
  • 杏仁碎片 烤过
    50 克
    50 克 原味开心果果仁, ,烤过

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 5 g
Kalorie 1480 kJ / 354 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 5.3 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...