Zařízení & příslušenství
榴莲泡芙
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
18 块
Suroviny
泡芙面团
-
水150 克
-
黄油 切块80 克
-
盐1 小撮
-
白砂糖10 克
-
面粉120 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克) (每个53-63克)3 颗
内馅
-
榴莲果肉250 克
-
稀奶油, 含脂量最低30%300 克
-
白砂糖10 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 块
Protein
2.8 g
Kalorie
543 kJ /
129 kcal
Tuk
6.9 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
烘焙滋味
66 recepty/-ů
Čína
Čína