榴莲泡芙

榴莲泡芙

4.6 5 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
18 块

Suroviny

泡芙面团
  • 150 克
  • 黄油 切块
    80 克
  • 1 小撮
  • 白砂糖
    10 克
  • 面粉
    120 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克) (每个53-63克)
    3 颗
内馅
  • 榴莲果肉
    250 克
  • 稀奶油, 含脂量最低30%
    300 克
  • 白砂糖
    10 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 块

Protein 2.8 g
Kalorie 543 kJ / 129 kcal
Tuk 6.9 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...