Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zoete azukiboonpasta
- 150 g gedroogde azukibonen, geweekt gedurende 4-24 uur
- 850 g water
- 50 g bruine suiker
Rijstcake
- 100 g rijstmeel (zie tips)
-
125
g rijstmeel
nebo 125 g bloem van kleefrijst - 60 g bloemsuiker
- 75 g melk
- 15 g gedroogd fruit (bv. rozijnen, abrikozen, perziken), in kleine stukken
- 1000 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1318 kJ / 314 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Peren in rode wijn
5 Std.
Hartenbroodjes
1 Std.
Quinoakoekjes
1 Std.
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Paella met kidneybonen
55 Min