Bread Pudding

Bread Pudding

4.4 14 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 50min
8 portions

Suroviny

  • golden raisins
    2 oz
  • boiling water to soak raisins (approx. 8 - 10 oz)
  • brioche bread sliced ½ in - 1 in. (approx. 14 - 15 oz loaf)
    8 slices
  • unsalted butter room temperature for buttering, plus extra to grease
    1 oz
  • sugar
    2 oz
  • large eggs
    3
  • heavy whipping cream
    16 oz
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • vanilla extract
    2 tsp
  • confectioners sugar to garnish

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 410 kcal / 1715 kJ
Protein 8 g
Tuk 24 g
Sacharidy 41 g
Vláknina 2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...