Zařízení & příslušenství
Bessenjamtaart
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 35min.
12 porties
Suroviny
Bessenjam
-
citroen1
-
500 g gemengde bessen, diepvries, (bv. frambozen, braambessen, bosbessen) (zie tips)gemengde verse bessen (bv. frambozen, braambessen, bosbessen) (zie tips)500 g
-
ruwe rietsuiker250 g
-
vanillestokje in de lengte opengespleten, merg uitgeschraapt1
Het deeg
-
boter om in te vetten
-
citroen enkel de zeste, zonder wit1
-
eierdooiers3
-
suiker100 g
-
zout1 snuifje
-
boter gekoeld, in stukken150 g
-
melk om te bestrijken30 g
-
kokos, geraspt, ongezoet (volitelně) geroosterd, om te garneren
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
4.3 g
Kalorie
1453 kJ /
346 kcal
Tuk
13.9 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
50.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Voordeel menu's
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Veggie regenboog pizza
Keine Bewertungen
Mini monsters
1 Std. 25 Min
Kokos en karamel cheesecake
Keine Bewertungen
Fruitige saladedressing
5 Min
Pruimentaart
1 Std. 30 Min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Koffiedessert
15 Min
Gestoomde citroencake
2 Std. 20 Min
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min