Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bodem
- 120 g ongezouten boter, zachte boter
- 120 g zelfrijzende bloem
- 120 g ruwe rietsuiker
- 80 g gedroogde, geraspte kokosnoot
Karamelvulling
- 790 g gecondenseerde melk
- 120 g ongezouten boter, zachte boter
- 100 g suikerstroop
Topping
- 150 g pure chocolade, in stukken (3-4 cm)
- 20 g ongezouten boter, zachte boter
- grof zout, om te bestrooien
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 1203 kJ / 286 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Miso carbonara udon noedels
25min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 godz. 15 min
Lichtblauw gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Žádné hodnocení
Caramel vanille bourbon saus
Žádné hodnocení
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 godz. 40 min
Taart van pindakaas en chocolade
1 Std. 20 Min
Karamelijs
Žádné hodnocení
Zweedse worteltaart
2h
Worteltaart
2h
Gezouten-Karamelijs
14h
Taart van appelcrumble en meringue
2h