
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Het deeg
- ongezouten boter in stukken
- 70 g ongezouten boter in stukken
- 40 g suiker
- 2 eieren
- 100 g bloem
- 1 tl bakpoeder
Vulling
- 250 g suiker
- 1 citroen enkel de gele zeste
- 100 g ongezouten boter zacht, in stukken
- 250 g roomkaas in stukken
- 7 eieren gescheiden
- 40 g citroensap
- 1 tl citroen aroma
- 1 tl natuurlijk amandel extract
- ¼ tl fijn zout
- 1000 g ricotta
- 70 g maïzena (zetmeel)
Citroenglazuur
- 100 g bloemsuiker
- 30 g citroensap
- blauwe bessen om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 400 kcal / 1683 kJ
- Protein
- 12.4 g
- Tuk
- 23.1 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Keine Bewertungen
Vegan citroen en zwarte thee taart
Keine Bewertungen
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen
Citroenkoekjes
Keine Bewertungen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Citrus lekkernij
50 Min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Chocoladetruffels
2 Std. 45 Min