Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Het deeg
- 70 g ongezouten boter, in stukken
- 40 g suiker
- 2 eieren
- 100 g bloem
- 1 tl bakpoeder
Vulling
- 250 g suiker
- 1 citroen, enkel de gele zeste
- 100 g ongezouten boter, zachte boter
- 250 g roomkaas, in stukken
- 7 eieren, gescheiden
- 40 g citroensap
- 1 tl citroen aroma
- 1 tl natuurlijke amandel extract
- ¼ tl fijn zout
- 1000 g ricotta
- 70 g maïzena (zetmeel)
Citroenglazuur
- 100 g bloemsuiker
- 30 g citroensap
- verse blauwe bessen, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1683 kJ / 400 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Pruimentaart
1h 30min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Žádné hodnocení
Chocoladecake
40 Min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Žádné hodnocení
Indiase mosterd
Žádné hodnocení
Karamelijs
Žádné hodnocení
Bessenjamtaart
2sa 35 dk
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Kwarktaart in potjes
4 Std.