Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Het deeg
- 70 g ongezouten boter, in stukken
- 40 g suiker
- 2 eieren
- 100 g bloem
- 1 tl bakpoeder
Vulling
- 250 g suiker
- 1 citroen, enkel de gele zeste
- 100 g ongezouten boter, zachte boter
- 250 g roomkaas, in stukken
- 7 eieren, gescheiden
- 40 g citroensap
- 1 tl citroen aroma
- 1 tl natuurlijke amandel extract
- ¼ tl fijn zout
- 1000 g ricotta
- 70 g maïzena (zetmeel)
Citroenglazuur
- 100 g bloemsuiker
- 30 g citroensap
- verse blauwe bessen, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1683 kJ / 400 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min
Geflambeerde uientaart
Žádné hodnocení
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 godz. 30 min
Appelcake
1h
Citroencake
2h
Vijgenmosterd
25min
Vegan kruimeldeeg
Žádné hodnocení
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Champignontaart
Žádné hodnocení
Veenbes & rode biet koekjes
Žádné hodnocení
Quinoapuddings met frambozensaus
Žádné hodnocení
Cheesecake (gebakken)
7h 20 min