Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g melk
- ½ kubus verse gist (20 g)
- 50 g suiker
- 350 g bloem, plus extra om te bestrooien
- 50 g ongezouten boter, in stukken
- 1 ei
- 1 snuifje fijn zout
- bloem
- 2 el bloemsuiker
- ½ - 1 tl kaneel
- 1300 - 1500 g pruim, gehalveerd
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Appelmoes
20min
Rode bietensalade
10min
Romige aspergesoep
25min
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24sa 30 dk
Citroencurd
1 Std.
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Pastasalade met forel en groenten
Žádné hodnocení
Volkoren pitabrood
Žádné hodnocení
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Aspergesoep met citroen
55 Min