Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g melk
- ½ kubus verse gist (20 g)
- 50 g suiker
- 350 g bloem, plus extra om te bestrooien
- 50 g ongezouten boter, in stukken
- 1 ei
- 1 snuifje fijn zout
- bloem
- 2 el bloemsuiker
- ½ - 1 tl kaneel
- 1300 - 1500 g pruim, gehalveerd
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bessenmousse
4u. 50min
Rode bietensalade
10 Min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Quiche lorraine
50min
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Bessenjamtaart
2h 35min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Peren in rode wijn
3h 20min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Brood met olijven
2 godz. 20 min